Rehabilitáció

A PIREHAB Nonprofit Kft. célja és feladata több, mint 30 éve a megváltozott munkaképességű, illetve fogyatékos személyek foglalkoztatásának biztosítása. A foglalkoztatás célja, hogy a hatékony termelés eredményeként olyan piacképes termékek kerüljenek előállításra, melyek nem csak a megrendelők megelégedettségét szolgálják, hanem a munkavállalók önértékelési szintjét is emelik.
Meggyőződésünk, hogy egészségkárosodott embertársainknak nem csak pénzbeli ellátásokra van szükségük, hanem széleskörű munkalehetőségekre is. Ezek a munkahelyek biztosítják számukra a szociális kapcsolatokat, az emberközeli környezetet az otthoni magány helyett. Ennek érdekében valósítjuk meg a valamilyen betegség miatt munkaképességüket részben elvesztett emberek támogató foglalkoztatását. Értékünk az elfogadás, a csapatmunka, az eredményesség.
A termelés folyamatát úgy építettük fel, hogy figyelembe veszi a munkavállaló egyéni képességeit, készségeit, egészségi állapotát és ezekhez igazodva fejleszti az adott munkavállaló egyéni munkavégzési képességét, a munkavállaláshoz kapcsolódó attitűdöket és viselkedési mintákat. Sokirányú tevékenységünk lehetőséget ad számunkra, hogy mindenkinek megtaláljuk az egészségi állapotának és ismereteinek megfelelő feladatokat. A cégnél megvalósított termelési folyamatok kialakítása során megteremtjük a szükséges feltételeit annak, hogy mindenki teljes mértékben el tudja végezni a rá bízott feladatokat.
Munkavállalóink számára ergonomikus és akadálymentesített környezetet biztosítunk. Folyamatos fejlesztésekkel igyekszünk egyre jobb munkakörülményeket biztosítani.
Nagy hangsúlyt fektetünk az igényes munkavégzés, a minőségtudat kialakítására. Ennek érdekében munkatársaink rendszeresen képzéseken, szakmai fejlesztéseken vesznek részt. A munkafolyamatok elsajátítását betanulási idő alatt és fejlesztő-felkészítő műhelyben történő foglalkoztatással biztosítjuk. Kollégáink napi munkáját rehabilitációs tanácsadó irányításával segítő személyek és rehabilitációs mentor munkatársak támogatják. Mentoraink külön figyelmet fordítanak a munkatársak problémáinak megoldására.
A versenyképes, nívós termékek előállítása bizonyítja, hogy egy megváltozott munkaképességű munkavállaló is képes a megfelelő eszközök, módszerek és munkakörnyezet biztosításával olyan terméket előállítani, ami ugyanolyan hozzáadott értéket képvisel, mint bármilyen termék, ami egy hagyományos foglalkoztatási rendszerben készül el. Cégünk eredményei a munkatársaink eredményei is egyben. Sokoldalúságunkból előnyt kovácsolva igyekszünk felvenni a versenyt a nyílt munkaerő-piaci termék-előállítókkal.
Munkavállalóink értékes, eredményt produkáló tagjai a társadalomnak. Tartós, minőségi, törvényes keretek között zajló foglalkoztatási lehetőséget nyújtunk számukra. Folyamatos létszámfelvétellel várjuk mindazon megváltozott munkaképességű személyek jelentkezését, akik szeretnének egy nagy múltú, megfelelő szakmai háttérrel rendelkező, értéket teremtő magyar vállalkozásnál dolgozni. Az új jelentkezővel személyesen az üzemvezető találkozik, ő keresi meg számára a megfelelő feladatokat.